Александра Пријовић и Филип Живојиновић приводе крају припреме за свадбено весеље које ће бити уприличено следеће недеље. Они су како неки медији наводе потписали и предбрачни уговор, а зашто и не би када се венчавају из љубави, а не због материјалних ствари.

Предбрачни уговор није никакво чудо већ нормална ствар коју све више прихватају и потписују парови широм света, а у последње време све чешће и код нас. Наводно, у уговору је наведене покретна и непокретна имовина супружника, коју приликом развода не могу да деле. То значи да све што унесу у брак, уколико дође до развода, остаје њима.

Филип Живојиновић неће имати право на њен стан у Београду, a аутомобил који је добила на поклон од Филипа остаје њој. Све што буду стекли током брака делиће се равноправно уколико за тим буде потребе, с тим да свако од њих има право да се одрекне свог дела у корист друге стране.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Филип Живојиновић открио зашто ће баш Ацо Пејовић да му буде кум на венчању (ВИДЕО)

Иначе, у оквиру предбрачног уговора стоји и ставка по којој обоје имају апсолутно право коришћења покретне и непокретне имовине супружника током трајања брака.

Александра Пријовић и Филип венчаће се 21. јуна у Цркви Василија Острошког на Бежанијској коси. Са његове стране кум је Милош Теодосић, док је са њене Ацо Пејовић. Свадбено весеље заказано је у "Белекспо центру", а присуствоваће 900 званица.

Подсећања ради, предбрачни уговор потписала је и Сузана Манчић која је тим чином желела да ћеркама њеног вереника Симеона Оцокомиса, за којег ће се удати 1. јула, покаже да је не занима његова имовина и да не треба да брину да ће остати без ичега.

(Svetplus.com)