ИНДИЈА ради у једном ресторану у Њујорку, није нестала и добро је! Ово је за "Новости" рекао Драган Бабић, дугогодишњи партнер принцезе Јелисавете Карађорђевић чија је унука Индија Оксенберг Карађорђевић (26) чланица озлоглашене секте NXIVM. Поводом информације да се ћерка принцезе и глумице Катарине Оксенберг налази међу одбеглим члановима ове организације за којима полиција трага, наш саговорник тврди да је она на слободи.

- Индија није нигде затворена, Јелисавета је пре десетак дана отишла у Њујорк и видела се са њом неколико пута - каже за наш лист Драган Бабић. - Она је у контакту са баком, али не жели да комуницира са мајком Катарином. Љута је на њу, јер је она раскринкала читаву ствар и то изнела у јавност. Пре годину дана Катарина је сазнала да је ситуација озбиљна. Индија мора да се отргне од свега. Верује у ту секту и брани њене припаднике.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: PRETI JOJ ZATVOR: Holivudska zvezda vodila sektu u kojoj je srpska princeza

На питање у каквом је психичком стању ћерка принцезе Катарине Карађорђевић, Бабић каже:

- То не знам, али сигурно јој предстоје разговари са психотерапеутима, стручњацима за такве ствари. Треба да се врати на прави пут. Индија је у секти од 2011. Као што и овде постоје разне организације и предавања који, наводно, "помажу" људима да успеју и животу, тако је и тамо. Јелисавета је због тога отишла у Њујорк, жели да помогне и ћерки и унуци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: KARAĐORĐEVIĆI OČAJNI: Srpska princeza nestala u Njujorku (VIDEO)

Кит Рајнер, вођа секте NXIVM која се представља као организација која помаже људима да се боље осећају, већ је неко време иза решетака, под оптужбом да се бавио трговином људима и присиљавао девојке да му буду робиње.