ФОЛК звезда Драгана Мирковић прославила је 50. рођендан спектакуларном журком у једном бечком хотелу, где су се окупили чланови њене породице, пријатељи, колеге и истакнуте личности Аустрије. Забава, по жељи и у организацији њеног супруга Тонија Бијелића, почела је коктелом, на коме је расположена домаћица дочекивала госте. Гагино рођенданско славље увеличали су чувени порторикански музичар Хосе Фелисијано, с којим је пре неколико година снимила дует, Ана Бекута, Бобан Рајовић, Данијел Ђокић, дизајнер Бата Спасојевић, чију је уникатну хаљину певачица носила, али и челни људи управе града Беча, полиције, истакнути политичари и неки од најуспешнијих бизнисмена из Аустрије и Немачке.

Прочитајте још: Драгана пева на Косову

- Тонијева жеља била је да се организује журка, а моја обавеза је била да уживам у том дану, окружена драгим људима - рекла је Драгана. - Хвала свима који су дошли и улепшали ми дан, јер ћу ову прославу памтити док сам жива. Најпре сам добила диван поклон од своје деце. Када сам се пробудила, док сам силазила у дневну собу, син Марко је седео за клавиром, а ћерка Мануела је узела гитару, свирајући моју песму "Нешто лепо", што ме је гануло до суза.

Драгана је од колегинице Ане Бекуте добила икону Белог анђела, док је Хозе Фелисијано, који је само због њеног рођендана допутовао из Америке, написао и отпевао песму посвећену слављеници.

Прочитајте још: Луче из Касидола спремно за Торонто

Од представника "Мерцедеса" за Немачку добила је луксузан аутомобил "мекларен СЛР" с персонализованим таблицама на којима пише "ДМ 50", мада су поједини портали објавили да је то поклон од Тонија, док јој је Здравко Чолић послао огроман букет ружа. На питање шта је добила од супруга, певачица је рекла:

- Све што је било на мени и око мене тога дана је од њега, али највећи поклон је 19 година безрезервне љубави, пажње и подршке. То је једино што ми треба и за све будуће рођендане.

Драгана са супругом Тонијем

Хозе Фелисијано - Фото Мирко Табашевић

Ана Бекута и Гага - Фото Мирко Табашевић

#serbianpeople #draganamirkovic #birthday #vienna #partypeople

Објава коју дели Lukas Ruf (@lukasruf) дана
#birthdaypresent for #draganamirkovic #vienna

Објава коју дели Lukas Ruf (@lukasruf) дана
Извор: Стори.рс