БИВША руска тенисерка Ана Курњикова (36) и шпанска поп звезда Енрике Иглесијас (42) постали су у суботу родитељи близанаца, објавио је амерички портал ТМЗ. Вест да је славни пар добио сина Николаса и ћерку Луси изненадила је многе, јер нико није ни знао да је лепа Рускиња трудна, после 16 година везе са сином Хулија Иглесијаса. Ана се породила у Мајамију, а срећни родитељи су све време вешто крили од јавности да ће добити принове. Извор близак славном пару открио је да му је један пријатељ пре пет месеци рекао да је Ана трудна и да је видео њен стомачић.

Прочитајте још: Ана Ивановић фотографијом потврдила трудноћу: "Мали продужетак наше породице, не могу бити срећнија!"

Ана и Енрике упознали су се 2001. на снимању његовог спота за песму “Escape”, али су тек после годину дана усликани заједно. Латино заводник и лепа Рускиња од почетка су своју љубав чували од јавности. Краљ плеса и латино попа никад није говорио о својој девојци, нити да ли планира брак са њом, мада су 2010. светски медији објавили да су се тајно венчали. Али када је прошле године Курњикова виђена са великим дијамантским прстеном на руци, то је покренуло спекулације да ће убрзо стати пред олтар, а последњи пут заједно су се појавили у јавности у октобру прошле године. Бивша тенисерка је пре неколико дана на “Инстаграму” објавила фотографије на којима је насмејана, али јој се на њима види само лице.

Иглесијас је једном приликом изјавио да никад није упознао Ану са својим славним оцем Хулијом јер за то није било прилике. У интервјуу за “Вечерење новости” у априлу 2016, пред концерт у “Комбанк арени”, латино певач је рекао и какав однос има према браку.

- Сматрам да је брак сјајна ствар, али није неопходан папир да бисте с неким били срећни - казао је тада Енрике. - Ако је у питању права љубав, онда је то више него довољно.