ТРЕНУТНО најпопуларнија регионална комедија "Сјајни момци", у извођењу глумачког трија из хит серије "Луд, збуњен, нормалан", гостоваће 18. и 19. октобра у Београду.

То је био повод да се мали глумачки ансамбл, у ком су Мустафа Надаревић, Сенад Башић и Моамер Касумовић, јуче у Сава центру дружи са београдским новинарима.

- После десет година заједничког рада и 264 снимљене епизоде серије, нас тројица смо постали више од пријатеља, практично као три брата - рекао је Мустафа Надаревић. - Зато смо хтели да направимо представу која неће бити "тезга", коју нећемо радити због пара, већ у којој ћемо глумити и забавити се.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Радош Бајић снима нову серију "Шифра Деспот"

Иако их многи идентификују са улогама у серији "Луд, збуњен, нормалан", глумци наводе да улоге које ће одиграти на београдској сцени немају никакве везе са Фазлиновићима.

- Једина сличност је што смо сви исти - нашалио се Сенад Башић. - Представа је рађена по тексту "Саншајн бојс" Нила Сајмона, који говори о глумачком послу, глумачким мукама и несрећама, али и о вражјем глумачком егу. Ми смо је балканизовали и прилагодили нашем менталитету. Искрено, нисмо очекивали толики успех, иако смо популарна телевизијска лица.

Најмлађи глумац од споменуте тројке Моамер Касумовић казао је да су овом представом одлучили да направе омаж глумцу, јер имају осећај да се та професија потцењује:


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Култна "Аудиција" опет засмејава

- Наш циљ је да забавимо публику и да ставимо глумачку професију тамо где јој је место.

Карте за "Сјајне момке" у продаји су од данас.