ЈОШ једна холивудска звезда, Деми Мур, такође већ данима ужива у српској престоници. Она се проводила у суботу увече на сплаву музичара Томе Пантерса. У друштву домаћина и десетак пријатеља стигла је на сплав око 23 сата. Певач и вођа "Блек пантерса" за наш лист каже да није могао ни да наслути да ће те ноћи угостити једну од најпознатијих светских глумица, све док га пријатељи нису позвали и рекли му да буде на сплаву јер га очекује изненађење.

- Деми је феноменална особа, природна и није уштогљена - рекао је јуче за наш лист Тома Пантерс. - Пре свега је велики човек, али и изузетно лепа. Зезала се све време, баш је била опуштена. Прави је весељак, играла је уз песму "Проклета је Америка", али и нумере "Ја бараба, а ти вила" и "Барбара", које сам певао у пратњи бенда. Њихово обезбеђење нам је одмах рекло да не смемо да их снимамо и сликамо, тако да немам ниједну фотографију са њом.

Осим у доброј музици, америчка глумица и њени пријатељи уживали су и у домаћој ракији.

- Деми је пила "кајсију", али на столу је било свега, од вискија до других ракија - прича нам Тома. - Баш су били опуштени и допао им се сплав. Гости су одмах препознали Деми, али нису могли да јој приђу и да се фотографишу с њом.

На питање да ли је глумица оставила добар бакшиш, познати београдски певач каже:

- Није она, али јесу њени пријатељи. Не могу да се пожалим!

Деми је сплав напустила око три--четири ујутру и обећала Томи да ће га посетити кад поново дође у Београд.