КОШАРКАШ Милош Теодосић и глумица Јелисавета Орашанин, који ће се у недељу заклети на вечну љубав, готово сваки тренутак проводе заједно. Капитен наше репрезентације је у четвртак вече с будућим кумом Марком Пантелићем уживао у позоришној представи "Хотел 88", у којој његова невеста игра једну од главних улога. Фото-репортер портала "Телеграф" је по изласку из београдског хотела "88 соба", где се игра представа, усликао Теа, који је дошао да бодри лепшу половину.

Будући младожења се саплео по изласку из хотела у жељи да избегне фото-репортере, а затим је ушао у Јелисаветин аутомобил "смарт", којима је она управљала. Мада нису желели да дају изјаве, кошаркаш и глумица били су видно расположени по изласку из хотела.

Представа настала по мотивима комада "Приватни живот" Ноела Кауарда, у адаптацији и режији Сташе Копривице, игра се у хотелској соби на седмом спрату, где публика заједно са глумцима чини и део сценографије. Прича прати брачни пар Виктора (Владимир Алексић) и Ану (Тамара Крцуновић) који долазе у луксузни хотел на мору на медени месец, где истим поводом стижу и Сандра (Јелисавета) и Марко (Андреја Кузмановић). Све би било романтично да Ана и Марко раније нису били у бурном браку. Теу и Јелисавети тек предстоји медени месец, али после венчања у Топчидеру.