У "ИМПЕРИЈУ" на Фоксу стиже појачање и то, ни мање ни више, него - Деми Мур! С првим данима пролећа, пред крај треће сезоне, Лајонови ће нас упознати са новим ликовима који ће у четвртој сезони бити део сталне поставке. Холивудска глумица Деми Мур играће даму мистериозне прошлости и, из епизоде у епизоду, све више ће се инфилтрирати у хип-хоперску фамилију.

Главна глумица филма "Стриптиз" (та улога јој је донела уговор вредан 12,5 милиона долара), само је један од нових ликова "Империје". Уз Деми ћемо од пролећа гледати и Румер Вилис - њену ћерку из брака са Брусом Вилисом, затим Еву Лонгорију, Таја Дигса...

"Империја" се на екране враћа 22. марта, после зимске паузе, када смо били сведоци највеће свађе Куки и Лишуса до сада. Подсетимо, томе је претходило објављивање албума "Инферно", којим је Лушус потврдио своју моћ у музичкој индустрији. Али уместо да се сви заједно радују, Куки се заклиње да ће Лушуса скинути са трона једном заувек. У и новој сезони теме су њихова љубав, лојалност, али и гомила издаја и превара.

Поред новог ангажмана у "Империји", за који се не зна колико јој је плаћено, Деми ће овог лета глумити и са Скарлет Јохансон, Кејт Мекинон и Зои Кравиц у комедији Луције Ањело Rock That Body. Недавно се активирила и у романтичној драми Blind редитеља Мајкла Мејлера, где игра са Алеком Болдвином.

Са ћерком Румер Вилис