Након седам година љубави Дубравка Мијатовић (46) и Маринко Маџгаљ (36) одлучили су да се разведу, пише Курир.

Популарна глумица и њен десет година млађи колега и фронтмен групе Фламингоси последњих годину дана имали су проблема у ванбрачној заједници, па су за добробит ћерке Саре (5) решили да свако настави својим путем.

- Дубравка и Маринко већ пола године не живе под истим кровом. Због честих несугласица решили су да ставе тачку на своју љубав, али су остали у добрим односима због мале Саре. Маринко се иселио из породичног дома, док се глумица посветила каријери и ћеркама - тврди наш добро обавештен извор.

Глумица је потврдила да није више у љубави са Маринком, и да се разлаз десио пре шест месеци.

- Знате да ја о свом приватном животу не говорим. Истина је да сам се разишла с Маринком, али то је било пре шест месеци. Прича између нас је готова и свако наставља свој живот. Посвећена сам деци, као и професионалним обавезама у позоришту и на ту тему немам шта више да кажем - љубазно нам је рекла чувена Ђина из „Срећних људи“.

Није дошао на премијеру

Иначе, Мијатовићева је прошле суботе бриљирала на премијери представе „Ожалошћена породица“ у Атељеу 212, у којој тумачи чувену Нушићеву Сарку, на којој се Маринко није појавио. Она припрема комад „Краљ комедије“, који ће се у позоришту „Бошко Буха“ играти после Нове године.