ВОДИТЕЉКА Снежана Дакић је након недавног развода са бизисменом Владимиром Микићем, своју срећу пронашла у новој љубави са извесним Александром, фудбалским менаџером из Новог Сада.

Снежана и Александар су се упознали преко дугогодишње пријатељице, и већ по првом сусрету су пронашли заједнички језик и веома брзо упловили у љубавну везу - пише “Ало”.

- Након што је сазнала да је муж вара, Снежана неколико месеци није могла да пређе преко тога. Излазила је само са другарицама и у потпуности се посветила својој ћерки Лаури. Једном приликом седела је са својом пријатељицом и тада им се придружио Александар, а једно другом су се одмах свидели. У почетку су се само чули и дописивали, а недавно су и упловили у љубавну везу - започиње причу извор близак водитељки, и додаје:

- Снежани се веома допало што је Александар врло пажљив и разуме је у сваком смислу. Уз њега је престала да размишља о бившем супругу и много јој је забавно када проводе време заједно. Не смета јој ни то што је он шест година млађи од ње. Како је он из Новог Сада најчешће се виђају у Београду, а понекад и она оде у престоницу Војводине. Много им је лепо заједно, али они не желе да се о томе зна, па своју љубав крију од јавности. За њихов однос знају само најближи пријатељи, којима они у потпуности верују - рекао је извор близак Снежани.

На ову информацију, Снежана је само кратко одговорила:

- Немам дечка, и то је све што желим да кажем на ту тему.