Водитељки Снажани Дакић, која се разводи од Владимира Микића наводно је, како преносе београдски медији, позлило, када је видела фотографије ускоро бившег мужа како на Миконосу ужива са љубавницом!.

Како пише Ало.рс, Снежана тешко подноси све што се дешава и покушава на све начине да ћерку Лауру заштити од праве истине.

- Када је видела фотографије како се он у присуству њихових кумова Пиксија и Снежане љуби са другом и купује јој у “Лују Витону”, позлило јој је. Добила је јаку аритмију и вртоглавицу. Једва је успела да се смири јер је ћерка испред врата чекала да крену на плажу. Када се прибрала, брже-боље је сакрила новине како Лаура не би видела оца са љубавницом - прича Снежанина добра пријатељица, са којом се свакодневно виђа на летовању у Будви.

Према њеним речима, Снежана у тренутку када је Владимир напустио кућу и када су одлучили да се разведу није знала да има љубавницу, иако се по граду шушкало.

- Није желела да верује у те приче све док јој се блиска пријатељица није јавила када се недавно одмарала у Сен Тропеу. То је био толики шок за њу и сазнање да је преварена од стране човека са којим је веровала да ће да остари. Онесвестила се и пре него што је стигла да спусти слушалицу, након чега је пребачена у болницу, где је дан провела на инфузији. Лекари су јој тада саветовали да мора да избегне стрес јер може озбиљно да угрози свој живот због проблема које иначе има са нагњеченим крвним судовима. Препоручили су јој чак и да разговара са психијатром како би што пре пребродила тежак период - открива њена другарица, која је озбиљно забринута за водитељкино здравље.