БАЛЕТАН Константин Костјуков и плесачи Никола Мандић, Александар Јосиповић и Марија Прелевић - судије су у шоу-програму “Плес са звездама” који ће ускоро почети на Првој српској телевизији. Богата биографија и репутација судијске четворке одличан је подстрек, кажу на Првој, па нашим звездама и њиховим партнерима остаје само да дају свој максимум и плешу најбоље што умеју.

Константин Костјуков један је од наших најбољих балетских играча до сада. Остварио је много улога и у свету и у нашем Народном позоришту, а о улози судије у “Плесу са звездама” каже:

- У животу сам највише строг према себи, можда су ме тако родитељи научили. Када ниси строг ни према чему онда нема критеријума, а када нема критеријума онда чему све ово.

Други члан жирија је Никола Мандић, који већ годинама успешно ради у свом плесном студију “Врачар”. Он је државни првак у латино и стандардним плесовима, освајач многобројних медаља на светским и домаћим такмичењима.

- Пратим британски и амерички шоу и била ми је велика жеља да ова емисија и код нас постоји. Очекујем да то буде спектакл какав није виђен на нашим просторима. Када је најстрожи судија у питању, мислим да ће та улога припасти мени - искрен је Мандић.

Александар Јосиповић је први и једини са ових простора и из спортског плеса који је ушао у “Мулен руж”, прошао на првој аудицији и остао у њему десет година.

- Гледао сам већ овај шоу, био сам укључен у холандску верзију. Имам пријатеље који играју у америчком, а због професионалних обавеза нисам могао да учествујем у француском шоуу. Бићу искрен, оно што видим на сцени то ћу и да коментаришем - признаје Јосиповић.

Једина дама међу господом је Марија Прелевић, она је мајстор спортског плеса и врло захтевна када су такмичари у питању. Има велика очекивања од “Плеса са звездама”.

-Ово је шоу, спектакл, који ће показати шта је плес и каква је то енергија међу паровима... Задовољство ми је да будем у овом друштву и верујем да ће бити сјајно - прича једина дама судијског четверца.