Светлана Цеца Ражнатовић је у петак увече одржала спектакл за памћење на Ушћу и оборила лични рекорд који је поставила пре седам година!

Весела атмосфера, расположена певачица, светлосни ефекти и беспрекоран звук учинио је да 150.000 људи уживају у сваком тренутку концерта.

Цеца је око 21 час и 25 минута истрчала на бину обучена у сребрно бели комбинезон што је изазвало овације. Пошто је бели плашт збацила са себе, латила се микрофона и почела концерт песмом “Лепи громе мој”, а уследиле су "Опроштајна вечера", "Ја још спавам", "Заборави", "Неодољив неумољив", "Расуло”.

Како је текао Цецин концерт из минута у минут можете да прочитате ОВДЕ.

- Дрхтим цела! Желим само да се захвалим Господу Богу на свима вама! Добро вече Београде! Добро вече Србијо! Добро вече свима који су дошли из бивших република, уживајте вечерас! Сви које волим су вечерас овде, а ваша љубав ми је најважнија, моје породице и ваша!- рекла је задихана и видно узбуђена Цеца.

Оно по чему ће бити упамћен други Цецин спектакл на Ушћу је то да је певачица по први пут певала песме које није раније изводила, скакала је и играла, смејала се и ниједан пропуст, ако их је и било, није дозволила да стане на пут њеној срећи.

Цеца је изабрала четири одевне комбинације које је променила у току концерта, а отпевала је чак 47 песама.

Ражнатовићева је истакла да је спектакл на Ушћу један од најбољих јер су присутни сви оне које она воли, али се први пут и похвалила.

- Због вас трајем, због вас постојим, ви сте ме направили оваквом – рекла је Цеца, а публика је њене речи поздравила аплаузом. - Драги моји, знате да не волим да се хвалим. Али, држали смо рекорд по броју посећености, а вечерас смо оборили и то. У то име, песма "Београд"!

ЦЕЦА СТИГЛА У ЛИМУЗИНИ Цеца Ражнатовић је на Ушће стигла мало пре почетка концерта. Попут свих светских звезда она је дошла лимузином, а имала је и полицијску пратњу. Иначе, док је концерт трајао оцециној безбедности је бринуло чак 700 полицајаца.

Публика није престајала да се весели и пева са Цецом скоро у глас.

Велики број познатих личности уживао је у концерту међу којима су се нашли Ивица Дачић, Жељко Митровић, Саша Видић, Виктор Савић, Небојша Бојовић, Бошко Јанковић, Марко Пантелић, Ивица Драгутиновић, Дејан Станковић, Александар Коларов, Бане Ивановић, Оливер Мандић, Марина Туцаковић, Јована Јоксимовић, Мирка Васиљевић и Вујадин Савић, Дамир Хандановић, Гоца Карић, Синиша Медић, Стеван Радивојевић, Дариа Станојевић, Романа Панић, Бојана Стојковић, Илда Шаулић, Даница Драшковић, Дејан Милићевић, Саша Милошевић Маре, Ивана Селаков, Миња Милетић, Драган Джајић, Каћа Живковић, Андреана Чеки.

Иако је пар пута најављивала да је крај концерта публика јој није дала да оде са бине, али после скоро четири сата певања Цеца се поздравила са публиком, рекла им да их воли, поклонила се и отишла са сцена.

Публика је дозивала Цецу да се врати, али она је уместо биса својим обожаваоцима поклонила – ватромет.

Када су музичари почели да се пакују, фанови фолк певачице нису били разочарани, а са концерта су отишли задовољни и распевани

- Били смо прочли пут на Ушћу, па ево сад опет. Било је прелепо. Никада се нисмо лепше провели па нам није жао што смо прешли 500 километара. Цеца никада не може да досади. Не престајемо да певамо њене песме - рекла нам је Ману и њене другарице које су дошле из Скопља.

ПУБЛИКА СА СВИХ СТРАНА СВЕТА

На Цецин концерт на Ушћу пристигло је много света. Публика из Београда, Крагујевца, Сомбора, Лознице, Ниша, Смедерева, али и из Марибора, Скопља, Сплита, Загреба, Подгорице, Бањалуке, Тузле није бирала начин да се нађу на највећем концертном простору и буду део спектакла.

ДРШТВЕНЕ МРЕЖЕ “ГОРЕЛЕ”

Друштвене мреже Тwиттер И Фацебоок су “гореле” од коментара на рачун Цециног концерта, изгледа, атмосфера, скоро сви су се сложили у једном – тешко ће ико икада моћи ово да понови.

* Дарко Поповић, ПР телевизије Пинк: “Бојим се да нико скоро неће моћи да прода више од 105.000 улазница, колико је Цеца продала. Честитам и јавно @ЦРазнатовиц. Сјајна атмосфера!”

* Каја, певачица: “Свака цаст Светлана! Тако се то ради!!! Цује се до Брисела!”

* Гордана Карић: “На Ушцу се налази преко 150000 људи! Ово је дозивљај! Зена је заиста заслузила да буде поносна!”