После дуге паузе која је уследила због кућног притвора фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић је у суботу увече у Унион арени у Франкфурту показала зашто је још увек број један.

Након кашњења од скоро сат времена због превелике гужве, око поноћи уз тактове песме "Расуло" са последњег албума "Лјубав живи",

Светлана Цеца Разнатовић се вратила на сцену. Већ са првим звуцима, уследио је огроман врисак којим је публика поздравила Цецу уз коју је целе вечери певала од првог до последњег стиха. У препуној Унион хали у Франкфурту, највећа музичка звезда Балкана је започела своју турнеју. Већ око 20 часова су колоне људи слутиле да ће концерт бити и више него посећен, а да ће Цеца имати прилике да великом броју поклоника њене музике и по први пут уживо отпева чак седам композиција са последњег албума.

-Шта да вам кажем, хвала вам за све – рекла је певачица публици. - Драго ми је што сам вечерас овде са вама, ово је почетак моје турнеје. Надам се да ће сви следећи наступи бити овако весели као вечерас овај у Франкфурту.

Балканска фолк дива пријатно је изненадила своје фанове - први пут, после десетак година, Цеца је наступила у, за њој ретко виђеној одевној комбинацији - мини црној хаљини која је дело модног креатора Саше Видића.

Иначе, након сјајне реакције на "Расуло", уследила је песма "Београд", потом "Иди док си млад"," Заборави"... Цеца је била фантастична,што се лако може закључити и по реакцијама на друштвеним мрежама.

Фацебоок је био преплављен фотографијама и снимцима са овог наступа док је на Цецин Тwиттер налог упућен велики број похвала публике која је више него задовољна.


Нјени пријатељи и сарадници су је подржали током првог појављивања, а међу гостима се појавио и Вујандин Савић који је овом приликом допутовао из Француске.

- Драги моји , ако сте на концерту провели као ја онда је то неописиво лепо. Хвала вам на таквом осећају! Волим вас! - написала је данас Цеца на свом Тwиттер профлу.

Цеца се данас враћа у Београд, а већ следећег викенда је очекују два концерта у словеначкој престоници.

Наиме, Цеца ће се у Лјубљани дружити са публиком у хали "Господарско раставице" у којој су за оба концерта распродате карте.