У БЕОГРАДСКОЈ књижари „Делфи“ у СКЦ-у уторак је представљен албум „Трагови у сјети“ („Менарт“) са 12 песама, заједнички пројекат словеначког кантаутора Зорана Предина и пијанисте Матије Дедића.

Предин је осамдесетих успешно сарађивао са Матијиним оцем Арсеном Дедићем и са њим снимио култну плочу „Свједоци приче“, а сада је уз клавирску пратњу његовог сина обрадио неке од најзначајнијих песама југословенске сцене које су певали „Бијело дугме“, Оливер Драгојевић, Ђорђе Балашевић, „Парни ваљак“, али и „Још један прође дан“ из серије „Позориште у кући“ и „А сад адио“ из „Врућег ветра“. Некадашњи вођа „Лачног Франца“ истакао је да је сарадња са Матијом била неизбежна, јер овом врсном пијанисти није морао ништа нарочито да објашњава.

- Сви су ме питали како могу да певам „Ти си ми у крви“ после Чоле - казао је Зоран Предин, који ће ускоро остварити сарадњу и са београдском групом „Кал“. - А управо сам од аутора песме Корнелија Ковача добио најлепши комплимент, што ми је изузетно драго. И Јосипа Лисац је рекла да јој се свиђа моја обрада „Магле“, углавном, сви аутори су пристали да их „обрадим“. За сваку од ових нумера са албума дао бих пола свога опуса.