ФАМА о љубави најмлађих фармера - Сандре Обрадовић и Марка Ђуровског, “раскринкана” је после суперфинала најгледанијег ријалити програма, када су оба учесника изјавила да се воле као брат и сестра.
- Сандра је добра девојка, али ја ћу се потрудити да нађем пут до срца своје Марије - рекао је Марко.

- Мораћу да развијем паметну стратегију, зато што ми је стало до ње. Учешће у “Фарми” ме није променило, што значи да се нису променила ни осећања са којима сам ушао на имање.
Мисица је рекла да је Марко веома драг и искрен момак, и да ће са њим сигурно остати у контакту.
А, на питање шта се дешавало у тренуцима када су камеру прекрили јакном, Марко се насмејао и рекао да ће бити джентлмен, па ће препустити Сандри да одлучи жели ли о томе да прича.
- Ја ћу бити дама, а даме се не питају о таквим стварима - рекла је кроз смех Сандра. - Уосталом, камере су биле укључене све време, тако да је све јасно. Ономе коме није, не морам ни да објашњавам.
Оба учесника су избегла одговоре на питање да ли су заправо тактизирали, и форсирали целу ову причу како би се домогли победе.
- Мислите да је био договор?! Хмм... Ко ме зна схватиће, ко ме не зна - видео је - рекла је Сандра, која је признала да је на имању плакала, јер је била потресена писмом бившег дечка, али је у “Фарму” ушла као слободна девојка.
Марко, који је по уласку на фарму рекао да је у двогодишњој вези и да је заљубљен у своју девојку, није желео да открива детаље о односу са Сандром, али је открио да му је криво што у ријалитију није победио.
- Нећу да просипам лажну причу како сам једва чекао да изађем, и како нисам очекивао победу. Чим сам се пријавио, логично је да сам желео да победим. И мислим да сам најбољи. То увек мислим за себе, колико год звучало препотентно - каже Ђуровски.
Марко је задовољан како је поднео боравак на “ружичастом” имању, а мисица је изјавила да јој је драго што је све време била своја, чак и у тренуцима када јој је било тешко.
Обоје су се ужелели каде и мира.
- Најпре желим да вриштим од среће и туге, а онда се бацам на посао. Чим мало отопли, снимићу спот за песму која ће сигурно бити хит - рекао је млади репер.


САНДРИНИ ПЛАНОВИ
Сандра има велике планове. За почетак - да мало смрша, јер се, каже, на имању добро јело и пило, па се угојила.
- А онда - факултет. Недостајаће ми камере, навикла сам се на њих. Желим да се бавим новинарством, тако да се надам да ће ме ускоро поново бити на малим екранима - рекла је фармерка, која ће освојених 20.000 евра уложити у куповину стана.