ФЕНОМЕНАЛАН глас, одлични музичари и сјајан одабир песама - то је оно што је Александра Радовић приредила обожаваоцима на првом од два београдска концерта, који је одржала у препуној дворани Сава центра. Поп певачица подарила је претежно женској популацији прегршт емоција, а снажним вокалом, плесом и атрактивним изгледом нахранила је сва чула.

- Било је то чаробно вече. Пуна сам утисака и још не могу да их опишем речима - рекла нам је Александра, након завршетка концерта. - Због одлагања београдских наступа, у мени се гомилала велика количина позитивне енергије, па сам једва чекала да је избацим из себе и поделим је са публиком. Фанови су са мном у глас певали и песме са новог албума, а то ми је посебно драго. Заиста су превазишли моја очекивања. Приредили смо им домаћу атмосферу, а то нам је и био циљ - да се људи осећају као да ме слушају код своје куће.
* Да ли сте планирали да изведете на сцену сестру Јелену, или сте то спонтано учинили?
- Планирала сам да ми буде гост у песми “Јесам те пустила”, али да изађе из публике, како би тај чин био интимнији. Желела сам да је представим београдској публици, јер је сјајан певач. Никада се у јавности нисмо појављивале заједно, јер је Јелена желела да сама искрчи свој пут. Међутим, желела сам да је људи виде са мном, да се и ја коначно сликам са сестром у јавности.
* Планира ли можда да крене вашим стопама?
- Она пева из љубави, али нема велике амбиције када је реч о музици. Прошле године је учестовала на Радијском фестивалу, на којем је освојила награду за најбољу интерпретацију, али не верујем да ће пожелети озбиљније да се бави певањем.
* Очекујете ли да ће се у суботу поновити атмосфера са првог концерта?
- Очекујем још једну чаробну ноћ са публиком. Увек дајем све од себе и певам као да ми је последњи пут.
* Има ли истине у томе да ускоро планирате да се повучете са сцене?
- Ма, неее... Ето, како једна лоше интерпретирана реченица може да направи велику пометњу. У једном
новосадском листу је чак изашла вест да су ми предстојећи концерти опроштајни. Рекла сам да намеравам да престанем да певам, али са 50 година. Пошто сам недавно прославила 35. рођендан, певаћу сигурно наредних 15 година, а то је дуг период.
Они који су пропустили први концерт, а поклоници су Александрине музике, имају шансу да исправе грешку већ у суботу 5. децембра, када је заказан други београдски наступ, на истом месту.