ТАМАРА Тодевска, која је добро позната српској јавности као млађа сестра Тијане Дапчевић и учесница музичког фестивала у Будви, са својим колегама из Скопља Адријаном и Врчком, представљаће Македонију на предстојећем "Евросонгу". Нјихова песма "У име љубави" је у хип-хоп ритму. Отпеваће је на енглеском, али су је снимили на још пет језика (поред македонског, и на српском, руском, турском и албанском). Тамара за "Новости" прича о томе како ће изгледати њихов наступ у Београду:

- Можете да очекујете експлозију добрих вибрација. Ритам песме је такав да одмах пожелите да заиграте, тако да очекујем потпуну подршку публике у "Арени". Пратећи вокал ће певати моја колегиница са Музичке академије, Нада Талевска, а са нама ће на сцени бити и двоје познатих плесача из Београда са којима одлично сарађујемо, Алекса Раифовић и Тома Ђорђевић Токсик. Кореографију је осмислио Клод де Соуза из Немачке, који је сарађивао са Саром Конор и Тином Тарнер. Све друго нека остане изненађење.
На питање кога сматра фаворитом на "Евросонгу", Тамара одговара:
- Конкуренција је јака. Шарм такмичења "Песме Евровизије" је у томе што никада нисте сигурни ко ће победити, да ли већ познати евровизијски певачи као што су представници Шведске или Русије, или можда Украјина, Јерменија... А зашто не и ми? - самоуверена је Тамара.