ВЛАДА Тришић, власник БН телевизије из Бијељине, тврди да ће 7. марта Загребу бити одржан велики фолк-спектакл на коме ће учествовати најпознатији певачи из Србије и Босне и Херцеговине!
- Само дан уочи Дана жена одржаћемо тај концерт. Око саме локације још преговарамо. Ипак, оно што знамо је да ће наступити сјајни певачи како из Србије и Босне - Ханка Палдум, Шериф Коњевић, Стоја, Шабан Шаулић, Сека Алексић, Мирослав Илић, Индира Радић, Саша Матић... БН ТВ ће бити медијски покровитељ, а догађај ће сателитски преносити широм света.
* Зар не мислите да је мало рискантно у Загребу одржати концерт фолк музике које се многи тамо јавно гнушају?
- Јавно да, али тајно та музика код Хрвата одлично пролази - прича Тришић. - Убеђен сам да ће посета бити изнад наших очекивања. Не плашимо се, јер ако смо цивилизовани, не би требало да буде проблема. Уздамо се у то да ће домаћини бити гостољубиви.
Питали смо и наше певаче, актере овог (не)суђеног спектакла да ли су добили позив и шта мисле о наступу у Загребу.
- Концерт у Загребу?! Први пут чујем од вас. Нисам знао да се било шта крчка о томе - каже Мирослав Илић.
Индира Радић, коју смо затекли на путу ка Сплиту где треба да пева, поздравља идеју:
- На путу сам, идем у Сплит на тезгу! Нико ме није звао, али идеја је добра, радо бих певала у Загребу... Ипак све зависи од већ уговорених наступа. Ако то спремају, требају да зову што пре, а не у минут до 12!

САША МАТИЋ:
ДОБРА ИДЕЈА

- ЧУО сам из новина за ту идеју, али мене и мог менаджера још нико није позвао. Идеја је добра, а да ли ћу ићи, зависи од тога где ћу певати дан касније, за Дан жена!