Прибој - У ноћи између суботе и недеље у Прибоју, на паркингу испред породичне куће, оштећено је возило волксваген ”јета” полицијског службеника Драгољуба Берлића. На ауту је, како се сумња бејзбол палицом, поломљено предње ветробранско стакло и стакло на задњем делу возила.

Наиме, након коришћења возила Драгољуб је око поноћи ауто паркирао испред породичне куће. У јутарњим сатима од стране пролазника обавештен је да су на колима разбијена стакла. Ово је други пут да се на мети вандала нађе возило овог полицијског службеника. Разбијање кола осудили су из Независног синдиката полиције.

- Крајње је време да се запитамо колико су полицијски службеници заштићени законом и дали је ово награда колеги за све оно што чини у заштити грађана њихове личне и имовинске сигурности, ако се зна да је колега до сада професионално обављао послове из делокруга рада службе безбедности и да је корак до заслужене пензије – навели су из Независног синдиката полиције.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Demoliran auto advokata porodice Jelene Marjanović

Иначе у граду на Лиму није реткост да се полицајци или њихови ближњи нађу на мети хулигана, недавно је претучен отац полицијског инспектора а било је и више физичких напада на полицијске службенике.