МЛАДА Суботичанка Сузана Б. хицем из пиштоља одузела је себи живот у понедељак по подне, и то на свој 28. рођендан.

Жена, која се породила пре само два месеца, одлучила се на тај корак у тренутку док је њен супруг Миљан отишао да јој купи рођенданску торту.

Како незванично сазнајемо, на суицид ју је навела постпорођајна депресија јер наводно није могла да се повеже са својом бебом, није јој се јавио мајчински осећај.

- Одлазила је код лекара, жалила им се да јој није добро, да је психички лоше, али су они рекли да нема потребе за лековима и да ће то временом проћи - прича Сузанина другарица. - Ко је сада крив за ову трагедију?

Када се вратио кући, муж је затекао стравичан призор. Одмах је позвао Хитну помоћ, младу жену су однели до болнице, где су чак хтели да је подвргну хируршкој интервенцији, не би ли је спасли. Спаса јој, нажалост, није било. Хитац у главу био је кобан за један млади живот.

Прочитајте још - ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ О СЛУЧАЈУ ПОРОДИЉЕ ИЗ ВАЉЕВА: Сумња се да је убила бебу током порођаја, новорођенче нађено у пољском тоалету!

Још увек у шоку, познаници тврде да су она и супруг важили за складан пар, да су се волели и жељно очекивали принову. О Сузани могу да кажу само најлепше речи. Завршила је Економски факултет, а бавила се и професионалним шминкањем.

- Толико доброте је било у њој, свима је хтела да помогне, увек весела и насмејана... - причају пријатељи.

КОШМАР

СУЗАНА Б. и њен муж су заједно од средњошколских дана, јако су се волели и лепо живели - испичали су нам у среду њихови пријатељи. - Просто нисмо могли да верујемо када смо чули шта се десило. Не верујемо ни сада, све нам је као кошмар.