ПОСЛЕ успешно завршеног усавршавања у Београду, специјалиста ортопедије вилице др Марко Марковић, специјалиста превентивне и дечје стоматологије др Весна Недељковић и специјалиста превентивне и дечје стоматологије др Милена Старчевић су почели да раде у лозничком дому здравља "Др Миленко Марин", чији директор др Бранка Красавац каже да је то велико појачање за читаву установу.

Поред младих лекара који су оправдали поверење локалне самоуправе и државе, кадровско попуњавање ће посебно значити и Стоматолошкој служби којом успешно руководи орални хирург др Зоран Симеуновић.

- Радујемо се раду са пацијентима, тим пре што су овде и сјајне колеге које су у Дом здравља дошле после нас, али су већ и те како заслужне за велико поверење овдашњих људи према нашој служби - каже др Марко Марковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ДОМ ЗДРАВЉА ДОБИО ЛОШУ КОНКУРЕНЦИЈУ: И приватници ударају печате за лекарска уверења 

И, заиста, стоматологија у лозничком Дому здравља не заостаје за приватним сектором, иако је јавна тајна да има и такозване нелојалне конкуренције.


БРАВО!

СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ у државном сектору су нека врста привилегије, али и обавеза која мора да се приведе крају. За разлику од болнице, у Дому здравља нема лекара који су започели специјалистичко или супспецијалистичко усавршавање, а да га нису завршили.