МАДА је остао без четворице изванредних рукометаша (Славујица, Калтак, Гемаљевић и Шапоњић), Рукометни клуб Нови Пазар и ове сезоне жели једно од прва четири места и пласман у плеј-оф.

- Дошли су нам Бандука, Миленковић, Јокић, Димитријевић, Давидовић, Хакић, Раковић... Рачунамо и на неколико врло талентованих младића из наше омладинске школе, неки ће бити право откровење. Имамо све услове за добар рад и поново јак тим. Циљ нам је да пружимо добре игре, да нас публика и даље верно прати и да поново будемо међу четири првопласиране екипе. Мада је ове сезоне Суперлига много јача него прошле године, рачунамо на добар пласман - каже шеф Стручног штаба Хасан Мемић.

Најискуснији у тиму Петар Жујовић каже да ове године очекује још чешћу борбу за сваки бод.

- Прошле године Нови Пазар је био велико изненађење, сада ће све екипе много боље да се припремају за мечеве са нама, али и ми ћемо дати све од себе да резултати буду још бољи - наглашава Жујовић.

Спортски директор клуба Самир Жупљанин истиче да стручни штаб тренутно располаже са 20 играча и да су деветорица са стране. До 19. августа рукометаши ће тренирати у хали "Пендик" и на Атлетском стадиону, учествоваће и на Санџачким играма, а у плану је и више припремних утакмица. Било је планирано и учешће и на врло јаком турниру у Милану, али се од тога, због датумских неуклапања, одустало.

Први меч Новопазарци играју 14. септембра када ће у хали "Пендик" угостити Црвену звезду, потом путују у Ниш, па дочекују Партизан...