Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је после данашње победе над Јужном Kорејом да је задовољан издањем и победом, као и да од свог тима очекује да у наставку такмичења подиже форму.

- У овој постави никада нисмо играли. Већи део девојака први пут игра праву и званичну утакмицу за репрезентацију. Видело се у првом сету да су девојке стегнуте, да је трема учинила своје и зато је резултат био такав. Kада су се опустиле у наставку, наш квалитет је дошао до изражаја. Релативно лако смо привели утакмицу крају. Могу да будем задовољан игром, иако то није све оно што показују на тренингу. За прву утакмицу довољно добро - рекао је Терзић новинарима после утакмице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МЛАДЕ ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТ: Oдбојкашице Србије победиле Кореју

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је данас у Београду Јужну Kореју с 3:1 у сетовима у другом колу четврте групе Лиге нација.

Претходно, селекција Зорана Терзића победила је Холандију с 3:0 у првом колу, а сутра је у хали "Александар Николић" очекује окршај с Турском.

- Верујем да ће тај противник доста личити на Холандију. То ће бити најтежи и најквалитетнији противник првог викенда Лиге нација. Надам се да ћемо овај низ од две победе успети употпунимо и сутра против Турске... Турнир у Београду да завршимо онако како би свако пожелео, а то је наравно победом - рекао је Терзић.