G-DriveRacingтим, троструки шампион Европске серије Ле Мана у тркама издржљивости и традиционални фаворит тркачког маратона „24 часа Ле Мана“ (FIAWEC), представиће се на штанду компаније НИС на 54. Међународном салону аутомобила. Ова манифестација ће бити одржана од 22. до 31. марта на Београдском сајму.

Посетиоци Сајма аутомобила имаће прилику да упознају Романа Русинова, главног возача и менаџера G-DriveRacingтима, јединог руског возача –носиоца титуле светског шампиона.

Такође, на штанду НИС-а, у хали 4 Београдског сајма, биће изложен тркачки болид екипе G-DriveRacing– прототип Oreca. Тркачко возило опремљено је атмосферским моторомNissanV8, запремине 4,5 литра, што возачу ставља на располагање око 490 коњских снага. Са масом од 900 кг, прототип развија брзину до 340 км/час. Сви љубитељи аутомобилизма биће у могућности да сазнају више о тиму који ове године креће у поход на четврту шампионску титулу у Европској серији Ле Мана, а G-DriveRacingтим ће стартовати и на тркачком маратону „24 часа Ле Мана“ са намером да се попне на први степеник победничког постоља.

Званично гориво
G-DriveRacingтима је премијум G-Driveкоје, захваљујући активним компонентама последње генерације, омогућава побољшане перформансе мотора као и професионалну заштиту система за гориво. Oвај премијум дериват доступан је и потрошачима у Србији и региону, на свим NISPetrolи GAZPROMбензинским станицама.

НИС ће у оквиру свог штанда све посетиоце Сајма такође упознати и са предностима које нуди „Са нама на путу“ програм лојалности, који омогућава сакупљање бонус поена, а самим тим и остваривање значајних уштеда приликом сваке куповине горива, робе и услуга на свим NISPetrolи GAZPROMбензинским станицама. Поред тога, сви заинтересовани ће имати прилику да сазнају више информација о додатним погодностима програма које је водећа нафтна компанија на домаћем тржишту развила у сарадњи са Сбербанк Србија, а реч јеo платној „Са нама на путу“ картици лојалности која пружа могућност плаћања на одложено, до 45 дана, горива и додатног асортимана у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата на домаћем тржишту.


С
ајамски програм компаније НИС на овогодишњем Међународном салону аутомобила биће обогаћен и представљањем предности НИС-ове корпоративне картице, која по својим карактеристикама одговара највишим европским стандардима за услуге безготовинског плаћања.

(ПР)