Коначно лепе вести из Хумске. У завршници прелазног рока, исплаћен је дуг Сави Мештеру, па је Партизану дозвољено да региструје нове играче. Момци, који су већ два месеца са екипом и стрпљиво чекају на право наступа, најзад могу да обуку црно-бели дрес, пише “Спорт”.

Питање Слободана Павића и Александра Пилиповића је решено и они су нови чланови чете Ненада Максића. Оно о чему се прича од почетка године је и повратак репрезентативног пивота Мијајла Марсенића, који је раскинуо уговор са Металургом. Било је пуно „неверних Тома”, по питању Мијајловог повратка, али извесно је да ће документација ускоро да буде завршена, можда већ у четвртак.

Тако ће Партизан, који и овако добро изгледа, у наставку сезоне, да добије „дужу” клупу, али и преко потребно искуство, уз проверени квалитет. Једини, који за сада, више није у плановима црно-белих је Иван Димитријевић, који је отпутовао у Аустрију, на пробу.

- Сјајне вести, мада се код нас све решавало у „фото-финишу”. Нови играчи су Павић и Пилиповић, а убрзано се решава ситуација са Марсенићем. Добро је што ћемо до краја сезоне да играмо у јачем саставу - расположен је стратег црно-белих Ненад Максић.

У борби за плеј-оф Партизан очекује неколико важних утакмица.

- Очекује нас тежак посао, иако на папиру немамо посебно јаке ривале. У томе ће, свакако, да нам помогну и нови момци. Обојица новајлија су се опоравили од повреда, па их сигурно очекује 15-20 минута по мечу. То је за сада реалност, јер су доста паузирали. Надамо се да ће врло брзо да стигне и Марсенић, који ће брзо да се уклопи. Сви они су са нама већ два месеца и знају како ствари функционишу. На руку нам иде меч са Колубаром, коју не потцењујемо, али свесни смо да ће да буде простора за разне комбинације – констатује за “Спорт” тренер Максић.

ЈУШКОВИЋ: СВЕ ЈЕ ЗАВРШЕНО...
Велику обавезу са дневног реда скинуо је клуб из Хумске.

- Што се нас тиче, све је решено. Дуг је исплаћен, блокада скинута. Ту су већ Павић и Пилиповић, а Марсенић се прикључује. На крају, све се добро завршило и задовољни смо - изјавио је генерални секретар Партизана Предраг Јушковић.