Шпански тенисер Рафаел Надал се оженио данас са својом дугогодишњом девојком Маријом Франциском Перељо.

Сви шпански, али и бројни светски медији, прате данашње венчање Рафаела Надала и Марије Франсиске Перељо на луксузном имању Ла Фортелеза на Мајорки, а иако су младенци покушали да сакрију детаље славља, поједини су ипак доспели у јавност.

Наиме, гости су минибусевима отишли до имања Ла Фортелеза, а у аутобусима су пронашли картице са поруком Рафела и Марије.

– Подсећамо вас да бисмо волели да уживате у нашем венчању у највећој приватности. Када стигнете, пронаћи ћете ормариће у које можете одложити своје мобилне телефоне. Хвала вам много. Марија Франсиска и Рафаел – пише у поруци младенаца, преносе страни медији.

Како је и раније писано, церемонија се одржава на имању “Ла Форталеса”, а Надал и Марија су закупили читав комплекс, који поседује огромне травнате површине, базене, приватне собе, као и хелиодром.


Судбоносно “да” су, према писањима страних медија, изговорили нешто пре 14 часова.

Свадби присуствује око 500 званица, а међу њима је наводно и шпански краљ Хуан Карлос, као и многе Рафине колеге.Венчању присуствује и Кристијано Роналдо, Пау Гасол, певач Енрике Иглесијас и тенисер Фелисијано Лопез.

Обезбеђење ће спречити употребу дронова, а приватни авиони такође неће моћи да надлећу место венчања, све како би се спречили покушаји папараца да дођу до ексклузивних фотографија.Иначе, тенисер и Марија Франсиска Перељо “Ћиска” су у вези дугој 14 година и знају се цео живот, јер су обоје одрасли у истом крају. Она тренутно ради као директорка тенисерове хуманитарне фондације коју је основао још пре десет година, а дипломирала је бизнис.