Популарни квиз "Милионер" после неколико година поново се емитује у Хрватској, а једном учеснику питање о српском тенисеру Новаку Ђоковићу донело је велику суму новца.

Квиз се састоји од 15 питања, а након петог и десетог такмичару је загарантована освојена сума новца. Током квиза, сваки учесник може да користи три помоћи: питај публику, пола-пола и позови пријатеља.

Прочитајте још - ЈАПАНАЦ У ТРАНСУ ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Преселио се у Панчево, јео по 100 ћевапа, а упознао идола тек у Токију (ВИДЕО)

У петој епизоди нове сезоне квиза "Милионер" један такмичар је на десетом питању, које му обезбеђује загарантовану суму од 32.000 куна (нешто више од 4.200 евра односно 500.000 динара) имао питање које је гласило:

7 AU + 1RG + 5W + 3US =?

Понуђени одговори су били: А) Новак Ђоковић, Б) Пит Сампрас, Ц) Рафаел Надал и под Д) Роџер Федерер.

Вођеном рачуницом и добрим познавањем тениса, такмичар је елиминисао шпанског тенисера Надала јер има више освојених пехара на Ролан Гаросу.

После тога је без размишљања одбацио и Сампраса, остајући у дилеми између швајцарског и српског тенисера.

Одлука је ипак "пала" на Новака Ђоковића, што је и био тачан одговор на 10. питање и обезбедио је себи и загарантованих 32.000 куна.

У наставку квиза дао је одговор на још једно питање, али ипак на 12. није знао одговор тако да му је српски тенисер донео суму од чак пола милиона динара.