РЕКАО, па порекао. Нику Кирјосу, тенисеру са најконтроверзнијим понашањем на АТП туру, који је после освајања тунира у Вашингтону изјавио да жели да има здравији став, очигледно је тешко да се "очисти" од старих навика, што су потврдили и слика и тон са терена у Синсинатију.


На неколико одлука судије Фергуса Марфија које му се нису свиделе, Аустралијанац је узвратио свађом. Када је добио упозорење да је пауза предуга, љутито је ретернира:ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КИРЈОСУ ТИТУЛА У ВАШИНГТОНУ: Желим да се очистим и да имам здравији став


- Па, ово је урнебесно! Колико трају Рафине паузе? Покажите ми снимак на коме он поштује време и повући ћу се из тениса? Коју игру он игра? Треба му минимум 20 секунди док се припреми за сервис. Ово је смешно - сиктао је Кирјос, који је после овог изгубљеног сета добио паузу за одлазак у тоалет, коју је искористио и да у ходнику разбије два рекета.


Ипак, ту није био крај његовом "лудилу", које је достигло врхунац после пораза и поздрава са Хачановим. Уместо да пружи руку судији, пљунуо је у његовом смеру, уз увреду: "Ти си јеб..о глуп, брате."