Познато је да Новак Ђоковић воли да слави Нову годину у Дубаију, а изгледа да ће и 2012. дочекати у овом граду. Али, шта ако му замере грађани Абу Дабија, који иако живе у слози са сународницима у Уједињеним Арапским Емиратима, желе да преотму примат најексклузивнијег места у Азији од комшија.

То што после турнира који најбољи светски тенисер игра од 29. до 31. децембра у Абу Дабију иде да крстари водама Дубаија, бродом „Квин Елизабет 2“, се сигурно неће допасти његовим домаћинама.

Ипак, српски тенисер није потврдио ову информацију, али ако је тачна око 125 километара, колика је удаљеност између градова, нису никаква препрека за човека који је само од турнира зарадио преко 30.000.000 долара у каријери, пише „Спорт“.

На листи званица су, наводно, још Рафаел Надал, глумице Линдзи Лохан и Памела Андерсон, модели лејди Викторија Хервеј и Кејт Мос, али и крикет играч Алан Ламб.

Ако се сви потенцијални гости окупе на овом броду, биће то заиста спектакуларна новогодишња журка, а Дубаи је навикао на зведзе.