Тренер Морнара Михаило Павићевић је после пораза од Партизана у Бару пожелео колеги из супротног табора Андреи Тринкијерију брзо оздрављење, и уз честите црно-белима на заслуженој победи рекао:

- Не знам из ког разлога, да ли због атмосфере или нечег другог, али имали смо непотребну нервозу која је била ничим изазвана. Ми смо у игри били само током првог полувремена када смо имали и контролу утакмице. Тада смо у пар наврата имали шест-седам поена предности, али смо кренули са брзоплетим потезима. Узели смо три или четири шута у првих пет секунди напада са неких девет метара – потпуно непотребно, поготово када смо имали резултат и игру. Одтале су севнуле контре Партизана и они су преузели предност. У другом полувремену смо промашили све и што се може и што се не може. Не памтим да је мој тим на неком мечу промашио више зицера – рекао је искусни стратег и открио део тактике на којој је базирао игру против клуба из Хумске.

- Покушавали смо да искористимо своје предности. Знали смо да Загорац тешко може да чува Пулена и да у игри један на један има мале шансе, али је Партизан опет користио Радета на пост-апу. Али није то толико ни важно, јер када промашимо све, поготово против екипе каква је Партизан, тешко да се ишта може урадити - закључио је тренер Морнара.