Кошаркаш Партизана Маркус Пејџ рекао је да је задовољан како изгледа тим црно-белих и да у предстојећу сезону улази са високим амбицијама.

- Мислим да тим изгледа јако добро. Имамо добру групу момака, која испуњава задатке које нам тренер сваки дан задаје. Имамо тим који може да буде веома добар. У одбрани смо одлични, на томе смо радили целу предсезону. Имамо неколико нових играча, веома смо узбуђени због великих победа против Фенербахчеа, Макабија.. - рекао је Пејџ Тањугу на промоцији новог дреса Партизана.

Изабраници Андрее Тринкијерија током припремног периода показали су да су доброј физичкој форми, уз форсирање брзе кошарке са јаким дуелима и уз доста скокова, а Пејџ упитан да ли је то стил кошарке који ће ове сезоне бити препознатљив за Партизан.

- Тренер је од нас тражио да будмо јаки физички и да играмо чврсту одбрану. Имамо играче који могу да играју на више позиција, можемо да играмо пресинг и чврсто у одбрани. То је начин на који жели да играмо и сада имао ростер који то може да уради - рекао је шутер црно-белих.

Пејџ, који игра другу сезону у црно-белом дресу, истакао је да је сада све лакше у односу на дебитанску годину и да боље разуме шта је визија тренера Тринкијерија.

Он је додао и да му се свиђа нова ганитура дресова, коју је Партизан јуче званично представио.