ЦРВЕНА звезда пожелела је свом бившем кошаркашу и тренеру Александру Трифуновићу брз опоравак после можданог удара у Бањалуци.


Актуелни тренер Игокее јуче је хоспитализован на Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци и његово стање које прате доктори је тренутно стабилно.


- Црвена звезда жели брз опоравак и повратак на клупу Игокее нашем Трифи. Овом приликом се захваљујемо лекарском тиму који води рачуна о здравственом стању Александра Трифуновића. Такође, клуб се захваљује свима који су контактирали КК Црвена звезда са намером да се распитају за здравље и пожеле брз опоравак нашем некадашњем капитену и тренеру - наводи се у саопштењу на сајту клуба.


Трифуновић је јуче осетио слабост у свом стану у Бањалуци, али је остао присебан и позвао је Вука Радивојевића, бившег играча Игокее а сада функционера тог клуба, и рекао му да се не осећа добро. Радивојевић је брзо дошао до стана Трифуновића и одвезао га у болницу.


Трифуновић је три пута водио Црвену звезду, а у каријери још Лиетувос ритас, Жалгирис, Паниониос, Астану и турске клубове Јешилгиресун и Каршијаку.