Капитен јуниорске кошаркашке репрезентације Северне Македоније Дарио Митевски потписао је данас нови трогодишњи уговор са МЗТ-ом из Скопља.

Један од најталентованијих младих македонских кошаркаша је, како се истиче, "у потпуности производ МЗТ-а и већ пет година носи плаво-бели дрес од најмањих категорија, све до лањског наступа за омадински тим у друголигашкој конкуренцији".

Управа клуба обећава да ће младии Митевски добити потпуну пажњу тренерског тима и квалитетне услове за рад "како би у потпуности развио раскошни талент и за само неколико година се наметнуо као један од носилаца игре тима" вишеструког шампиона Северне Македоније.

Летос је Митевски био међу назаслужњим за то што су јуниори македонске репрезентације освојили четврто место на Европском првенству Б дивизије у Румунији.

Како је истакла управа МЗТ Скопље, дугорочни уговор са Дариом Митевским је само још једна потврда залагања скопског тима за давање шансе набољим младих кошаркашима у држави, због чега је донета и одлука да и омладински тим у предстојећој сезони игра у Првој лиги Северне Македоније.