Операција Огњена Кузмића, коју је извршио тим лекара Ургентног центра, завршена је успешно. Саниране су максилофацијалне повреде које је кошаркаш задобио у недељу у саобраћајној несрећи, објављено је на званичном сајту Црвене звезде у саопштењу које преносимо у целости.


- КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је операција Огњена Кузмића, коју је обавио тим лекара Ургентног центра у среду, завршена успешно.

Овим хируршким захватом отклоњене су тешке максилофацијалне повреде које је Огњен задобио у недељу у саобраћајној несрећи.

Ова операција кошаркаша Црвене звезде била је неопходна, како би се поломљена горња вилица, и остале повреде лица вратиле (што је са успехом и урађено) у анатомску позицију, чиме је омогућено да Огњен може несметано да дише.

Прочитајте још  КУЗМИЋ БИО ЗА ВОЛАНОМ "ПОРШЕА": Истрага несреће у којој су повређени репрезентативац Србије и његов пријатељ

Огњен Кузмић је и даље стабилно, налази се у индукованој коми, а његово лечење и опоравак у складу су са плановима лекарског тима који води бригу о њему.

КК Црвена звезда мтс наставиће благовремено да обавештава јавност о здравственом стању нашег кошаркаша – стоји у саопштењу црвено-белих.

Прочитајте још ИСПОВЕСТ БОКСЕРА КОЈИ ЈЕ УЧЕСТВОВАО У НЕСРЕЋИ: Светла су се одједном појавила испред нас, из Кузмићевог аута се чула гласна музика и кркљање