Стање кошаркаша Црвене звезде Огњена Кузмића, који је у недељу ујутру тешко повређен у саобраћајној несрећи, је стабилно, али и даље врло озбиљно, објавио је српски и регионални шампиона на званичном сајту клуба у саопштењу које преносимо у целости.


- КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је здравствено стање Огњена Кузмића стабилно, али и даље врло озбиљно.

Кузмић се и даље налази у шок соби Ургентног центра у Београду, али су после почетна 24 сата, први знаци охрабрујући.

Прочитајте још ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД БАНјАЛУКЕ: Огњен Кузмић у коми, хитно га пребацују за Београд! (ФОТО)

О кошаркашу Црвене звезде који је и даље у индукованој коми, од пријема у недељу брине изузетан лекарски тим у Ургентном центру, и КК Црвена звезда им се и овом приликом захваљује на свему што чине за Огњена од тренутка када је примљен у недељу у болницу у тешком стању.

У понедељак у раним јутарњим часовима Огњен Кузмић је поново детаљно прегледан од стране лекарског тима, урађен му је скенер главе и рендген плућа, који су показали да после 24 часа нема додатних компликација у повредама главе, као и да му се постепено враћа плућна функција.

КК Црвена звезда мтс схватајући велики интерес јавности и бригу свих добрих људи, наставиће да извештава о здравственом стању нашег Огњена Кузмића у складу са информацијама које добијамо од доктора Ургентног центра.

Прочитајте још ИСПОВЕСТ БОКСЕРА КОЈИ ЈЕ УЧЕСТВОВАО У НЕСРЕЋИ: Светла су се одједном појавила испред нас, из Кузмићевог аута се чула гласна музика и кркљање

Зато још једном молимо све, да поштујући приватност породице Кузмић и тежину ситуације у којој се налази Огњен, информишу јавност о његовом здравственом стању скључиво користећи клупска саопштења – објавили су црвено-бели.