Кошаркаши Црвене звезде у  петак од 19.00 часова имају другу "меч" лопту у Подгорици за титулу шампиона регионалне АБА лиге и Евролигу

- Сигурно ће бити једна тешка утакмица, оно што морамо да променимо у односу на прошлу утакмицу је то да морамо да одиграмо свих 40 минута, није довољно једно полувреме. Морамо да спречимо контранападе Будућности, ту су направили огромну предност. У оваквим утакмицама мора да се игра и одбрана и напад. Лоше смо одиграли трећу и последњу четвртину, одбрана није била толико лоша, али напад није функционисао, мора да буде бољи проток лопте у нападу. Морамо да будемо фокусирани само на терен и да се бавимо својим послом- рекао је Милан Томић.

Млади бек црвено-белих Дејан Давидовац је истакао тимски дух у тешким тренуцимана не баш пријатном гостовању у Подгорици.

- Одиграли смо лошу утакмицу нападачки, очекује нас тешка утакмица, као што је била и свака до сада, али очекујемо победу. Пресудна ће бити концентрација на кошарку, пре свега. Притисак јесте велики, али ми смо тим и притисак ћемо поделити. Недостају нам повређени играчи, али то је саставни део кошарке. Сви смо видели како је све изгледало у трећем мечу, још једном кажем, идемо на победу- рекао је Давидовац.