Тренер кошаркаша подгоричке Будућности Јасмин Репеша рекао је да је спремио екипу да не упадне у замку и подлегне атмосфери у Београду против Црвене звезде на почетку финалне серије АБА лиге.

- Играћемо у екстремно домаћинској атмосфери, против екипе која зна да користи подршку са трибина. Морамо да одговоримо на то. Не осећам притисак, дозвољавам да уживамо у плеј-офу, без обзира што тражим виши ниво концентације, енергије... Екипа може да осети нервозу и несигурност и то може да буде проблем. Ја сам миран - рекао је Репеша на конференцији за медије у Подгорици.

На питање да ли његов тим могу да поремете изјаве ван терена, Репеша је одговорнио да га такве ствари не занимају.

- Наш је посао на паркету, екипе и мој, то је наше огледало. Припремили смо се физички и ментално за све замке које носи утакмица. Не знам ни шта се пише и дешава - навео је хрватски стручњак и поручио да се нада да ће све протећи у спортском духу.

Према његовим речима Црвена звезда неће осетити изостанак Џоа Регланда због повреде.

- Звезда има дугу клупу, изостанак једног играча не значи ништа. На озбиљном нивоу то није проблем. Имају пуно опција, није само Човић плеј, ту је и Риверс, али и остали. Не видим да је то хендикеп - рекао је Репеша и потврдио да ће у целој финалној серији Будућност бити без Николе Ивановића због повреде.

Прва утакмица финалне серије плеј-офа АБА лиге Црвена звезда - Будућност игра се у петак од 19 сати у дворани "Александар Николић".