Српски кошаркаш Бобан Марјановић  био је један од кључних играча Филаделфије у победи над Мајамијем (106:102). Боби је, после повреде Џоела Ембида, добио значајно већу минутажу, а то је искорстио на фантастичан начин. С 19 поена и 12 скокова Марјановић је одушевио све фанове свог тима, а после меча ни он није крио задовољство.

- Да будем искрен, увек сам био спреман на све. Био сам трећи „велики момак” у екипи Клиперса, али сам се и тада трудио да сваку прилику искористим. То је мој начин размишљања, стрпљиво чекам шансу. Али, ово је ипак нешто друго - рекао је српски ас.

Некадашњи играч Црвене звезде је после меча говорио и о повређеном колеги Ембиду, којег је успешно заменио.

- Џоел је мој клупски друг и желим му да се осећа пуно боље и да буде сваке вечери на терену. Он је невероватан играч, знам то. Људи воле да га виде, ја такође - додао је центар екипе из Пенсилваније.

Колико је Боби био битан за овај тријумф, доказује изјава његовог тренера Брета Брауна.

- Увек ме је страх да ли ће издржати број минута које му дајем и мислим да сам рекао пред меч да ме брине да не остаје предуго у игри, али током утакмице ми је говорио да је све у реду и био је заиста добар. Одиграо је можда дуже него што сам желео, али генерално је био веома добар. Било је тренутака када смо знали да су користили његове слабости па смо га извлачили из игре, а на крају смо га вратили да заштити обруч. Данас је он био наш звонар - искрен  је био стратег Севентисиксерса.

Није Браун једини срећан због Марјановићевог перформанса. Тобајас Херис није штедео речи хвале за свог „саборца“.

- Бобан је одиграо сјајну утакмицу и био сам срећан због њега. Сама чињеница што је добио прилику да стартује, дала је свима нама неку додатну искру на овом мечу. Противник није могао да планира игру за човека високог 222 цм. А Бобан је одрадио сјајан посао и одиграо своју најбољу партију - био је јасан Херис.