Тренер кошаркаша Цибоне Иван Велић рекао је данас да његова екипа у предстојећој утакмици против Партизана жели да настави серију добрих игара и победа.

- Здравствено смо у реду и надам се да ћемо наставити овај низ добрих игара и против Партизана. Знамо што нам је донело добар резултат- начин на који смо играли, једна тимска игра и обрамбено и нападачки и једино се тако можемо супроставити једној јакој екипи која ће бити ношена великим бројем навијача и надам се да ће играчи наћи инспирацију у једној таквој атмосфери. Гушт је играти утакмице пред пуним трибинама и то ће нам бити подстрех да одиграмо једну праву мушку утакмицу - рекао је Велић, а преноси клупски сајт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: АБА ЛИГА НА ПОКРЕТНОЈ ТРАЦИ: Шест кола - 21 промена

Дерби утакмица седмог кола између Партизана и Цибоне играће се сутра у хали "Александар Николић".

- Што се тиче Партизана, имамо тај један проблем што су тек двије утакмице с новим тренером, неке су ствари мењали, а није довољно велик узорак да можемо неке ствари детаљније припремити, но, нећемо се пуно освртати на њих већ ћемо гледати да ми будемо на максималном нивоу колико је то могуће, да би дошли до још једног доброг резултата - рекао је Велић.

Кошаркаш Цибоне Иван Новачић рекао је да екипа у Београд путује растерећена.

- У добром смо ритму. Њима ће бити велики пресинг пошто играју код куће с новим тренером, биће и добра атмосфера. Они су доста агресивни и ако се будемо држали у егалу целу утакмицу у задња два-три минута може бити свега - рекао је Новачић.

Утакмица између Партизана и Цибоне у седмом колу АБА лиге играће се сутра од 19.00 у хали "Александар Николић".