УТАБАНОМ стазом, после Маркуса Вилијамса и Тејлора Рочестија, још један плејмејкер Локомотиве Кубањ је појачао Црвену звезду - Џо Регланд. Притисак је и пре почетка сезоне на његовим леђима, поготово када се узме у обзир какав су траг претходници оставили у црвено-белом дресу.

- У питању су два феноменална играча и наравно да је лепо пратити њихов пут, али морам да нагласим да је то њихово путовање. Ја имам своје, овде сам да радим свој посао и да се фокусирам на оно што ме чека, а то је да помогнем тиму да буде успешан и побеђује - почиње причу Регланд за "Новости".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЏО РЕГЛАНД СТИГАО У ЗВЕЗДУ: Црвено-бели имају новог плејмејкера!

Свестан је где је дошао и шта се од њега очекује, и то прихвата без поговора.

- Шта од мене могу да очекују? Неко сам ко игра чврсто у сваком мечу, лидер сам на терену, доносим менталитет војника који ће да се бори стално, без обзира на резултат и ситуацију на паркету. Тренер Томић воли снажну одбрану и бржу игру у транзицији, што је и мој стил игре.

Амерички организатор игре има само речи хвале за екипу, посебно за центре са којима ће се трудити што боље да се уклопи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Џо Регланд: Прилика која се не указује често

- Све изгледа стварно добро, леп је осећај бити са тимом, сви су чврсти момци, нису себични. Понављам, још се упознајемо, учимо шта ко воли у игри и сличне ствари. Што се центара тиче, атлетски су фантастични, добро играју у "пик енд ролу" и потрудићу се да их покренем и омогућим им што више лаких поена.

Наравно, неизоставна тема је била публика и оно што га очекује у Београду.

- Нисам играо против Звезде, али јесам против Партизана. Видео сам њихове навијаче и чуо сам да су Звездини најбољи у Европи. До сада сам их гледао само на телевизији, сада ћу то моћи и уживо.

ЏЕНКИНС
КАДА је објављено да ће Регланд бити организатор игре Црвене звезде подршка је стигла од љубимца навијача српског шампиона Чарлса Џенкинса.
- Заиста нисам са њим причао о доласку и о свему, чули смо се пре неколико месеци и разговарали смо о другим стварима. Познајем га дуго, сјајан је човек и стално се дружимо. Одлични смо пријатељи - поручио је Регланд.