Некадашњикошаркаш Партизана и повратник у репрезентацију Србије Миленко Тепић изјавио је да је почастован што је поново део националног тима, али признаје да не може да се навикне да је међу најстаријима у екипи.


"Наша кошарка непрестано ствара нове шампионе, али је увек задовољство бити поново овде, видети много познатих лица... Велика је част играти за репрезентацију и то се код мене никада неће променити. Време тако брзо иде да се и даље осећам младо и кад год дођем увек се окрећем да видим где су старији који су ту били када сам ја почињао" рекао је Тепић Тањугу на београдском Сајму спорта.

Организатор игре италијанског Бриндизија свестан је да му место у екипи Србије није загарантовано.

Прочитајте још: Немачка у архиви Грузија у мислима

"Резултати репрезентације у последње време су за свако дивљење. То је група талентованих играча који се и даље развијају и најбољи су у својим екипама. Са друге стране, много волим овај спорт и играћу докле год ме ноге буду служиле. Била би ми част да будем део тима у будућности, али овде имамо много квалитетних играча. Како год буде било, бићу задовољан", изјавио је Тепић и нагласио да не би био разочар