ДИЛЕМЕ више нема, кошаркаши Партизана НИС учествоваће на предстојећем финалном турниру Купа Радивоја Кораћа, па још са Николом Милутиновим у саставу. Репрезентативни кандидат је одиграо веома добрих двадесетак минута против Цибоне у Загребу, протеклог викенда, али је са болном гримасом, средином треће деонице, напустио терен и више се није враћао у игру.

Тренер Душко Вујошевић, ни по повратку у Београд, није желео да каже нешто више о природи повреде првог центра, осим да је то "клупска ствар и да није ништа озбиљно у питању". Међутим, мистификација овакве врсте увек оставља простор за спекулације, на коју тачку ставља спортски директор.

- У среду увече путујемо у Ниш, Милутинов ће бити у саставу за четврфинални дуел са Војводином - кратко каже Драган Тодорић.

Недоумицу око појављивања на завршном турниру, пре десетак дана, "убацио" је шеф стручног штаба Вујошевић прегањајући се са делом медија, са којим "ратује" од почетка сезоне. Изјавом да тешка клупска материјална ситуација може да провоцира неодлазак у Ниш, јер је то "ствар морала", ако је већ "морални чин" одлазак Ђорђа Гагића усред сезоне.

На срећу разума, све се завршило само вербалним препуцавањем, уз "нешто" медијске пажње. Црно-бели ће у Ниш, а Милутинов у "ватру", већ у четвртак увече (21.00) против Војводине, ако буде неопходно.