Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да није разочаран после пораза од Манчестер јунајтеда и истакао да је задовољан што су црно-бели завршили са Јунајтедом и што могу да се фокусирају на "реалније ствари".

- Код мене нема разочарења. Честитке Манчестеру, ово су ипак друге брзине и јако је тешко било одговорити на прву екипу Манчестера на овом терену који је још бржи него наш. Можда се и нисмо најбоље снашли али немам шта да замерим момцима, заиста су дали све од себе - рекао је Милошевић за Радио телевизију Србије после утакмице.

Фудбалери Партизана изгубили су на „Олд Трафорду“ од Манчестер јунајтеда 3:0, у утакмици четвртог кола Групе Л Лиге Европа.

- Мислим да смо можда могли квалитетније да одиграмо, али је доста ствари утицало да смо имали мало више грешака, та прва два гола смо практично поклонили непотребно иако смо их смирили првих 15 минута што је био циљ. Нисмо успели да задржимо концентрацију и у оваквим утакмицама, овакви противници не праштају ништа - рекао је Милошевић.

- Једно велико искуство за нас и моје момке, да виде који је то фудбал који мора да се игра ако хоћете на сам врх. С друге стране, морам да кажем да сам јако задовољан што смо коначно завршили са Манчестером и што можемо да их избацимо из главе и да се фокусирамо на ствари које су за нас реалније - додао је он.

После четрири одиграна кола, Јунајтед је први на табели са 10 бодова, АЗ Алкмар је други са осам, Партизан је на трећем месту са четири, док је Астана последња без бодова. Партизан ће у последња два кола тражити шансу за пролаз даје, а у наредном ће гостовати Алкмару.

- С њима смо се измерили и они су фантастична екипа евидентно, то сада сви знају, али су шансе реалније. Даћемо све од себе у те две утакмице да пробамо да освојимо шест голова и да видимо да ли ће то бити довољно - рекао је Милошевић.

- Оно што јесте за нас битније је лига у којој смо могли много боље. Кад све саберем што се тиче Лиге Европе, од јуна, морамо бити задовољни, али лига мора бити много боља. Драго ми је што смо бар овај Манчестер завршили да можемо фокус да ставимо на неке реалније ствари по нас - истакао је тренер Партизана.

Фудбалер Саша Здјелар рекао је да је његовој екипи били тешко да се врати после прва два гола.

- Првих 20-25 минута смо ушли доста добро, али после смо се превише повукли, бранили смо се, имали су нон стоп шансе, користили су сваку нашу грешку и брзо смо примили та два гола и било је тешко да се вратимо - рекао је Здјелар.

Када је реч код грешака после којих је Јунајтед постигао прва два гола, везиста црно-белих је рекао да одговорност сноси цела екипа.

- Нема то везе само са одбрамбеним играчима, свих 11 играча бране гол. Сви смо подједнако криви што се тиче голова - рекао је Здјелар.