Капа доле бољем. Асови Тотенхема распуцали су се против Црвене звезде, два брза гола омогућила су им транзицију и брзе контре, а без обзира на одбране, голман Милан Борјан бројао је до пет.

Милош Дегенек није успео на првом корнеру да стигне Харија Кејна и ту је био почетак краја за црвено-беле.

- Ништа нам није ишло на руку, примили смо два гола у првих 20 минута. Кејн је један од најбољих светских нападача, даје голове из сваке ситуације, исто и Сон. Ми смо солидно играли, имали више прилика, али нисмо дали гол. На нама је да извучемо поуке, и да пред нашим навијачима одиграмо другачије - сматра Дегенек.

Енглези су били бржи, јачи у дуелима.

- Тотенхем је физички спремнији, снажнији, имају већи квалитет, играју јаке утакмице сваке недеље, много је јачи ритам меча него у Србији. Ми немамо ниједан изговор, морамо да будемо много бољи. Ово је био један фудбалски час за нас, да научимо много. Играти против оваквих играча је част, али биће другачије у Београду. У то сам убеђен.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Тотенхем-Црвена звезда 5:0 (ФОТО/ВИДЕО)

Аустралијски репрезентативац сматра да овај убедљив пораз неће негативно утицати на екипу.

- Нећемо клонути, биће другачија утакмица у Београду, можемо да добијемо ту утакмицу. Немамо чега да се плашимо, не треба да будемо утучени. Главу горе и идемо даље - каже Милош.

Његош Петровић је имао прилику да осети снагу Тотенхема и амбијент Премијер лиге.

- Ово је за мене друга димензија фудбала. То могу да кажем. Биће другачија утакмица у Београду због наше публике. Неће им бити лако. Када играте са оваквим играчима брзо схватите колико још треба да радите. Много је било тешко - био је крајње искрен Његош.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СОН И КЕЈН НЕДОСТИЖНИ: Расположени Тотенхем убедљив против Звезде у Лондону

КЕЈН: ОВО НАМ ЈЕ ТРЕБАЛО
КАПИТЕН "певаца" Хари Кејн постигао је два гола, свој део посла урадио како се од њега и очекивало.
- Одлично, тачно оно што је требало да урадимо. Имали смо лош низ резултата и ово је био савршен начин да одговоримо. Најважнија је била победа. Тријум 5:0 је тачно оно што нам је требало - истакао је Кејн