Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да његову екипу не оптерећује то да ли је Тотенхем у кризи и да фудбалери српског клуба немају чега да се плаше у Лондону.

"Спремићемо се као и до сада. Даћемо све од себе да играмо добро. Имамо велико поштовање према свакој екипи, не само Тотенхему. Немамо чега да се плашимо. Пробаћемо да играмо своју игру. То је једноставно то, остало је празна прича", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Лондону.

Звезда ће сутра од 21.00 гостовати Тотенхему у трећем колу Лиге шампиона.

Прошлогодишњи финалиста тог такмичења Тотенхем је у резултатској кризи.

"Гледаћемо на њих као да играју у најбољој форми. Да ли је код њих криза или не, уопште нас не оптерећује. То је јако добар тим. Имају проблема, али су и даље једна од најбољих екипа у Премијер лиги", казао је Милојевић.

Додао је да ће Звездиним фудбалерима много недостајати навијачи, којима је забрањено присуство у Лондону.

Звезда ће бити без повређеног Ричмонда Боаћија.

"Када нема неког играча, потенцира се да фали. Нисам из те филозофије, нико ми не фали. Против Олимпијакоса није био Павков... То је саставни део фудбала. Не бих волео о играчима који нису ту. Имам апсолутно поверење у све који су са нама", рекао је тренер Звезде.

Фудбалер Звезде Немања Милуновић је рекао да тренутна криза Тотенхема није реално стање ствари и да треба бити максимално опрезан.

"Сви ти играчи су углавном играли финале Лиге шампиона. Очекујем првенствено велику борбу. Знамо квалитет Тотенхема, имамо своје планове и тактику. Не треба превише да респектујемо противника. Имамо велико поштовање, али ћемо се концентрисати на своју игру и покушати да искористимо њихове мане", рекао је Милуновић.

Упитан је како зауставити Харија Кејна, одговорио је: "Ради се о најбољем тренутно нападачу на свету. Успели смо да у доброј мери против Бајерна зауставимо Левандовског и то је пут. Компактна одбрана може да испуни тај задатак".

Забрана присуства навијача Звезде по његовим речима неће много тога променити у приступу, али је истакао да ће фудбалери црвено-белих дати максимум у Лондону како би их обрадовали.