Фудбалер Радничког из Ниша Стефан Михајловић рекао је данас да је то што је тренутно најбољи стрелац Супер лиге Србије показује да је сазрео и као човек и као спортиста.

"У животу сам имао бројне пехове, које сам пребродио и постао сам бољи и јачи. Посебно сам захвалан првом човеку Радничког Ивици Тончеву и директору клуба Дејану Пропадалу на прилици коју су ми пружили да у потпуности покажем ко сам и шта сам", рекао је Михајловић за клупски сајт.

Михајловић, који је летос потписао уговор с Радничким, са девет постигнутих голова тренутно је најбољи стрелац домаћег шампионата.

"Раднички сам одабрао јер је један од три најбоља клуба у Србији. Реч је о одличној и стабилној екипи, у којој влада добра атмосфера и која увек игра на победу и гол више", рекао је Михајловић.

На питање да ли је пре доласка у Раднички веровао да ће постати најбољи стрелац лиге, Михајловић је навео да је упркос свему што му се догодило у животу веровао у себе.

"Сазрео сам, а на мом примеру и млађи могу да виде да и поред свих проблемима морају да верују у себе и да никада не одустају", рекао је он.

Центарфор Нишлија говорио је и о томе да ли га дотичу таблоидни медијски натписи о њему. Истакао је да је ружно што пишу да је убица, али да се труди да то не утиче на њега и његову игру.

"Имам прошлост какву имам, али ја сам пре свега спортиста. Као такав навикао сам на свакакве притиске. У том смислу не могу такви медијски натписи да ме поремете, већ само да ме натерају да будем још бољи и да покажем да су Тончев и Пропадало имали разлога да ми верују и да ћу у потпуности оправдати њихово поверење", рекао је Михајловић.