Фудбалери Партизана рекли су да је суботњи пораз од Младости тежак и да ће дати све од себе да се врате на прави пут.


- Тежак пораз у оваквој ситуацији, али окрећемо се новој такмичарској утакмици. Играмо свака три-четри дана, тако да све што се десило морамо да архивирамо и извучемо поуке. Даћемо све од себе да се вратимо на прави пут. Има још доста да се игра ништа није готово - рекао је Слободан Урошевић после утакмице у Лучанима.

Партизан је изгубио од Младости у Лучанима 1:0, у 12. колу Супер лиге Србије.

- Тешко је када изгубиш утакмицу. Посебно што је ово други пораз заредом укључујући онај са Вождовцем. Нисмо смели ово да дозволимо, морали смо да уђемо агресивније и боље - казао је Урошевић.

Нјегов саиграч Бојан Остојић изјавио је да су фудбалери Партизана једини кривци за неуспех.

Прочитајте још МИЛОШЕВИЋ ЗА “НОВОСТИ”: А “хтео” сам да бијем играче...

- Једини кривци за неуспех смо ми играчи, али имамо огроман притисак и морамо да се носимо са тим како знамо и умемо. Сигурно је нама најтеже што се тиче резултата у домаћем првенству, али се искрено надам да ћемо почети, што морамо, да решавамо шансе на свакој утакмици. Стварамо доста шанси, али једноставно гол неће - навео је Остојић.

Додао је да је Партизану много теже да игра у првенству него у Лиги Европа.

- Мислим да нам је много теже да играмо у домаћем првенству него у Европи јер све ово што се дешава на другим утакмицама вероватно утиче на све нас. Ми морамо да заборавимо ову утакмицу што пре и да се добро спремимо за следећу. Морамо да гледамо у наше двориште и не смеју да нас погађају други резултати и ситуације које се дешавају, а то сви препознају као и навијачи Звезде - рекао је Остојић.

Прочитајте још Милошевић: Успели смо, не знам како, да више проблема имамо у првенству него у Лиги Европа