Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино у веома компликованој ситуацији спрема екипу за наставак сезоне и мечеве у националном шампионату и на евросцени.

Острвски медији данима уназад пишу како је Аргентинац на излазним вратима лондонског клуба, а према сазнањима француских, руководство “певаца” је већ кренуло у потрагу за новим стратегом и то ни мање ни више него Жозеом Мурињом, који би, ако му се све коцкице сложе, с новим клубом могао да гостује у Београду, 6. новембра у четвртом колу Лиге шампиона.

Португалац је у жижу интересовања медија у Француској запао пошто је први човек Олимпика из Лиона Жан Мишел Ола пре неколико дана изјавио да је “Посебни” одбио његов позив јер је већ изабрао нови клуб.

“Soccer Link” пише да су челници Тотенема контактирали Муриња са жељом да провере колико је заинтересован за посао на клупи вицешампиона Европе, а интензивнији преговори могли би да уследе убрзо, уколико Покетино у наредних седам дана не оствари позитивне резултате против Вотфорда у Премијер лиги и Црвене звезде у Лиги шампиона пред својим навијачима.