Није лако Оле Гунару Солскјеру да се током репрезентативне паузе посвети само раду са екипом Манчестер јунајтеда, у покушају да посрнулог гиганта врати на победнички колосек.

Свакоднено, пре свих остврвски медији, пишу о потенцијалним наследницима норвешког стратега на клупи “црвених ђавола”, којем је, наводно, предстојећи дерби против Ливерпула могао да буде прекретница у животу на “Олд Трафорду”.

Наиме, спекулише се да би Солскјер у случају пораза од највећег ривала могао да добије отказ, а после “Л'Екипових” сазнања о могућности да “ђаволе” преузме Лоран Блан, “Дејли мејл” наводи Масимилијана Алегрија као озбиљно решење за ужарену клупу на “Тратру снова”.

Британски лист наводи и да доскорашњи стратег Јувентуса, уколико би преузео менаџерску улогу у Манчестеру, у стручни штаб намерава да позове некадашњег француског репрезентативца Патриса Евру, који је на крају прошле сезоне решио да стави тачку на професионалну играчу каријеру.
 
Подсетимо, Евра је чак осам година носио дрес Јунајтеда, био је на “Олд Трафорду” када је Манчестер на челу с Алексом Фергусоном био на врхунцу моћи, па нема сумње да би био од велике помоћи италијанском стратегу у периоду прилагођавања на острвски фудбал и начин рада у Манчестер јунајтеду.